Nyt tilbud fra undervisningsministeriet

Kom til Danmarks Læringsfestival d. 14. marts 2019, hvor der er særligt fokus på de naturvidenskabelige fag, herunder informatik. Professor og museumsdirektør Peter C. Kjærgaard vil fortælle om arbejdet med Naturvidenskabens ABC, og du kan høre mere om anvendelse af interaktive laboratoriesimulationer med bl.a. professor Guido Makransky fra Københavns Universitet. Fagkonsulent Kathrine Madsen vil sammen med konferencens keynote Leigh Ann Delyser fortælle om informatik og erfaringer med CS for All i USA, og afslutningsvis kan du høre om Danske Science Gymnasiers projekt om Computational Thinking med Steen Hoffmann, Adam Etches og Frode Peulicke.

Du kan tilmelde dig her.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.