Bestilling af Enzymer to muligheder!

ENTEN:

Gratis via Beerzymes

ELLER:

Gratis via Novozymes.

Kære alle
Jeg har netop fået en opdatering ang. bestilling af enzymer fra Novozymes til undervisningsbrug.
Der arbejdes på at få siden op at køre igen, som har været lukket pga et sikkerhedsbrud. Meldingen er at den bør være oppe at køre medio februar.
Indtil siden er oppe igen, kan enzymerne bestilles via samplesdk@novozymes.com
Bestillingen skal foregå på engelsk.

Link til enzymliste

Velkommen til Novozymes’ gratis enzym bestillingsplatform.

Vi har gennem Undervisningsministeriet fået mulighed for at reklamere for denne nyligt udviklede platform, hvor undervisere fra

uddannelsesinstitutioner landet over (folkeskoler til universiteter), kan afgive bestillinger på udvalgte enzymprøver fra Novozymes der stilles gratis til rådighed.

 Novozymes har udviklet platformen med det formål at støtte op om den naturvidenskabelige undervisning på alle uddannelsesniveauer. Vi håber på, at dette vil give elever og studerende muligheden for at se potentialet i bioteknologiske løsninger, især med henblik på bæredygtighed og klima.

For at bestille gratisprøverne, skal du følge linket til Novozymes’ hjemmeside via nedenstående link, hvor der ligger mere information tilgængeligt. Her vil l blive guidet igennem en bestillingsformular. Den typiske leveringstid er omkring 2-3 uger, og Novozymes betaler også fragten, så der ikke er nogen omkostninger for dit uddannelsessted.

Ved modtagelse af enzymprøverne følger der IKKE undervisningsmaterialer med.

Link til  bestillingsplatform.