Nye tiltag i FaDB

Vi arbejder i foreningen fortsat på at forbedre vores koncept i forhold til udvikling af faget. Udbud og udvikling af kurser er en vigtig platform til dette, da det netop er gennem en sparring mellem biologikolleger, at biologifaget udvikles. For at få flere af de mange stærke og yderst kompetente kolleger i spil, vil vi som et af vore tiltag ændre konceptet bag biokonferencen. Biokonferencen i 2016 ændres fra et overordnet tema til flere workshops. Indholdet vil på den måde ikke nødvendigvis lægge sig op ad ét tema. Biokonferencens nye koncept skal give vore medlemmer en nem mulighed for, at vise små som store projekter frem for andre. Vi ønsker med dette nye koncept at stille en platform til rådighed, hvor man frit kan udbyde og afholde en workshop med et biologisk tema. Eksempelvis vil der kunne afholdes workshop med temaet skriftlighed og eksamensopgaver og andre workshops i små som store biologiske eksperimenter. Ideen og tanken er, at vi får så mange af alle de gode ideer og tanker spredt ud til så mange som muligt. Der vil komme mere information om hele konceptet inden for nærmeste fremtid, så der vil være mulighed for at planlægge og tilrettelægge dagene omkring biokonferencen. Informationen vil komme på hjemmesiden www.biofag.dk og på vores facebookside FaDB – biofag. Det direkte link til facebooksiden kan findes på hjemmesiden. På konsortiesiden har vi fået bevilliget udviklingsmidler til et konsortium med titlen innovativ ølbrygning, hvor udviklingsgruppen allerede er godt i gang. De nye konsortier og deres udviklingsfokus er endnu ikke slået op, men når de kommer, og hvis udviklingsarbejde har jeres interesse, vil vi på det kraftigste opfordre jer til at melde jer på banen. Også her vil I nemt kunne finde mere information om dette her i bladet og på vores hjemmeside samt facebookside.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.