Gratis undervisningsmateriale

Er du klar til at tage dine elever med på en spændende rejse gennem biodiversitetens forunderlige verden? På hjemmesiden ‘DNA og Biodiversitet’ finder du alt, hvad du behøver for at undervise i disse fascinerende emner. Vores hjemmeside er en kilde til inspiration, med undervisningsmateriale og øvelser skræddersyet til at udforske både biodiversitet og DNA derhjemme på gymnasiet.
Hjemmesiden dækker alt fra færdigudviklede undervisningsmoduler på 90 min til diverse øvelsesvejledninger. På hjemmesiden viser vi dig også, hvordan du kan kombinere forløbet ‘DNA og Biodiversitet’ med ‘Biodiversitet i gymnasiet’, GeoBio, ‘DNA og Liv’ og/eller ‘DNA på Forkant’. God fornøjelse.
Linket til hjemmesiden ‘DNA og Biodiversitet’ https://sites.google.com/gladgym.dk/diversitet-dna/dna-biodiversitet

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.