AFLYSNING AF BIOKONFERENCE 2020 PGA COVID-19 RESTRIKTIONER

Vi er så kede af, at vi er nødt til at aflyse dette års Biokonference den 12.-13. nov 2020, men vi har ikke kunnet se det muligt, ud fra sundhedsmyndighedernes retningslinjer,  at gennemføre det planlagte koncept. Alternativet med en virtuel konference finder vi ikke givtigt i denne situation.

Til gengæld kan vi allerede nu byde dig velkommen til næste år den 18. – 19. november 2021 i Odense Congress Center.

Det endelig program og praktisk detaljer bliver som vanligt offentliggjort løbende på hjemmesiden og på facebookgruppen biologilærer.

Tillæg til dem der er medlemmer: 

Generalforsamlingen for FaDB er vi dog nødt til at afholde – også selvom det er coronatid. Generalforsamlingen i FaDB afholdes derfor i år virtuelt for foreningens medlemmer. Tidspunktet fastholdes til det allerede annoncerede tidspunkt: Torsdag d. 12. november kl. 17.45-19.15. Venligst send en mail til cr@roedkilde-gym.dk hvis du vil modtage et direkte link til den virtuelle generalforsamling

Vi håber på jeres forståelse.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.