GRATIS COVID-19 ANTISTOFTEST TIL HELE DIT GYMNASIUM!

Kære alle biologerDen faglige forening ”Foreningen af Danske Biologer” (FaDB) har været så heldige, at få et unikt tilbud til de danske ungdomsuddannelser. Læs nedenstående tilbud!Spred det gode budskab, så flest mulig kan blive testet og heraf indgå i den regionale epidemiovervågning.De bedste hilsenerFormand FaDB Christian Rix

Til undervisere på landets ungdomsuddannelser!Hermed inviteres du og dine elever til at blive testet for antistoffer mod coronavirus.Ungdomsuddannelserne tilbydes gratis test-kits til undersøgelse af forekomsten af IgG og IgM antistoffer for coronavirus. Antistoftesten er nem, og kan efter en kort instruktion fra en underviser udføres på 20 minutter af eleverne selv. Sammen med testkittet følger en videoguide og en udførlig vejledning til hvordan testen udføres. Der kan til frivillig brug rekvireres undervisningsmateriale udviklet af Kamille Fogh, Herlev Hospital og Alexzander Karjala-Svendsen, Virum Gymnasium. Selve test-kittet er blevet bevilliget fra Danske Regioner.Hvis man ønsker at deltage, skal man hurtigst muligt og senest mandag den 21/9-2020 sende en mail med adresseoplysninger på skole samt modtagende lærer til:

Kamille.fogh.01@regionh.dk

Herefter vil man modtage en pakke med udstyr til i alt 480 individuelle test. Hvis man har behov for mere end én pakke er det også muligt at bestille flere.Testene har begrænset holdbarhed og skal anvendes senest den 28/9-2020. Skolerne kan frit beholde eventuelle ubrugte tests efter udløbsdatoen.Skolerne skal selv betale fragtomkostninger ved levering af test og når man modtager testene opfordres man samtidig til at besvare et spørgeskema så data fra forsøgene kan indgå i den regionale epidemi overvågning. Egne indsamlede data fra skolen kan, i komplet anonymiseret form, frit anvendes i undervisningen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

1 Response to GRATIS COVID-19 ANTISTOFTEST TIL HELE DIT GYMNASIUM!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.